Vier Amsterdamse stadsstranden voor jou en je kids

Als de stadse natuur weer bloeit willen we als vanzelfsprekend lekker buiten zijn. En laat het nou steeds zachter en zonniger worden. Wij hebben vier hele fijne stadsstranden voor jullie uitgezocht, dus pak je strandtas maar alvast in. Uiteraard keken we naar faciliteiten zodat je je kroost onbezorgd mee kan nemen. Wij hebben voor je gekeken of er verschoonplek is, speelgoed of een speelhoek, een kindermenu of een plekje waar je eventueel kan gaan kolven.

Bij Storm

De toffe plek ‘Bij Storm‘ vind je op Zeeburgereiland. Met je voetjes in het zand, je kinderen op de trampoline en ‘s avonds knus met je gezinnetje bij de vuurkorf? Dat kan hier! Ook kun je hier kolven, relaxed borstvoeden op een van de loungebanken en je kind verschonen. Zowel binnen als buiten is er genoeg te beleven voor jou en je kids.

Blijburg aan Zee

Wie kent het niet: Blijburg aan Zee. Heel populaire plek vanwege de leuke muziekevenementen die hier plaatsvinden. Maar ook omdat hier gezwommen kan worden! De moeite waard om nog even te noemen dus. Je kan hier ook gewoon kolven op het invalidentoilet, zijn er kinderstoelen aanwezig en is er genoeg om mee te spelen.

Pllek

Voor het ultieme eilandgevoel kunnen jij en je kids bij Pllek op de NDSM terecht. Bouw samen zandkastelen en graaf diepe kuilen. Neem je eigen speelgoed mee en je hebt een top stranddag voor de boeg. Op zondagmiddag staat kinderprogramma Ruige Rakkers op het menu, voor 3-8 jarigen. Ook hier hebben ze een invalidentoilet met verschoonplek en dus ruimte om te kolven.

DOK Amsterdam

Als je een dagje wil zonnen op het strand, krijg je bij DOK Amsterdam precies wat je nodig hebt. Zand, kampvuur en speelgelegenheid zoals een trampoline. Bij DOK worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan yoga. Dus hop, trek je korte broek aan en ga spelen in het zand!

Heb jij nog leuke lente- of zomertips? Of ken je een gaaf stadsstrand? Laat het ons vooral even weten in een reactie hieronder.