Parents Pitstop wijst (jonge) ouders de weg naar essentiële voorzieningen wanneer zij buiten de deur zijn. Snel, gemakkelijk en binnen handbereik. Opzoek naar een fijne plek om je baby te voeden, onderweg met een net zindelijk geworden peuter, of behoefte om gewoon te genieten van een heerlijke lunch terwijl de kids zich vermaken in de speelhoek? Wij nemen je de stress uit handen zodat jij er zorgeloos opuit kunt trekken met je gezin!

Ok, leuk, maar wat biedt Parents Pitstop nog meer?

Parents Pitstop informeert, inspireert en geeft tips over hoe jij vrij en zorgeloos kunt blijven leven als (jonge) ouder. Via onze web app vind je locaties die jou direct in jouw (nood)behoefte voorzien. Maar dat is niet alles. Op het blog en onze Facebook- en Instagram-accounts vind je alles dat te maken heeft met het ouderschap en hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt en je vrij en gelukkig kunt blijven bewegen.

Waarom Parents Pitstop?

Na de geboorte van mijn eerste kindje stond mijn leven op z’n kop. Het non-stop ritme van voeden, verschonen, slaapje doen of kolven weerhield mij ervan om de deur uit te gaan. Gedachten als ‘over een half uur moet ik voeden’ en ‘ik weet niet waar ik Lauren moet verschonen als het nodig is’ domineerden mijn sociale leven. Nadat ik toch eens de stoute schoenen aantrok en in mijn eentje de stad in ging, was het tijd om te kolven…

Nou, daar sta je dan midden in de Kalverstraat met een zwetende rug van de stress: waar moet ik in godsnaam heen? Na eindelijk een openbaar toilet gevonden te hebben en de moed bij elkaar had geraapt om aan een medewerker te vragen of ik er ook kan kolven, ontving ik een blik van totale onbegrip van de medewerker die geen idee had wat kolven nou precies is. Na een korte toelichting werd mij het invalidetoilet gewezen maar wel met de strenge mededeling dat als er een invalide zou komen, ik daar toch wel echt plaats voor moest maken! Dit moest en zou helemaal anders kunnen en zo werd Parents Pitstop geboren.

Parents Pitstop helpen

Parents Pitstop is een wegwijzer voor en door (jonge) ouders. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Mis je die te gekke locatie op de web app? Voeg hem toe. Klopt er iets niet of heb je een tip? Laat het ons weten. Verder help je andere ouders door locaties te voorzien van een review. Dit kan door naar deze onderaan de locatiepagina’s toe te voegen.

Wil je graag schrijven voor ons blog of op een andere manier helpen om Parents Pitstop naar een hoger niveau te tillen? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met je op.