Fijne plekken in Amsterdam-Zuid om je baby te voeden

Ja, het makkelijkste is om je baby thuis op de bank te voeden. Maar hallo! Je mag de deur echt wel uit hoor! Wij helpen jou de fijnste plekken te vinden, zodat je je toch een beetje thuis voelt als jij je borst uit je shirt moet halen of de fles moet geven. Onder een fijne plek verstaan wij: huiselijke sfeer, kindvriendelijke omgeving met minstens een verschoonplek en een comfortabele bank of fauteuil waar je lekker kan zitten met je baby.

Blender

Bij Blender Amsterdam komen vooral ouders met hun kinderen over de vloer. Een betere plek om je op je gemak te voelen als je wilt voeden is er niet. Ze hebben lekkere banken waar je prettig kan voeden. Uiteraard hebben ze een prima verschoonruimte zodat je je baby in een handomdraai kunt verschonen.

Café Boezemvriend

Op de Overtoom vind je Boezemvriend. Hier kun je terecht voor vragen over borstvoeding. Naast consulten, cursussen of kolfverhuur kun je hier ook terecht voor een organic smoothie of healthy lunch! Duik lekker in een bank, nestel je in een voedingskussen en je hebt alle ingrediënten voor een fijne plek voor jou en je baby. Geniet van de kalme sfeer die Boezemvriend met zich mee brengt. Er is genoeg speelgelegenheid en je kunt je baby wegen of verschonen. Er lopen lactatiekundigen rond waar je best even met een vraag bij terecht kunt. Een must-go voor de kersverse moeder.

CT Coffee and Coconuts

Coffee and coconuts heeft alleen-maar-chille-zitplekken. Kussens en dekentjes maken het extra comfortabel voor je. De begane grond is kinderwagen toegankelijk. De andere lofts zijn met trap te bereiken, maar dat is het slepen met baby en toebehoren meer dan waard! Voor je fles krijg je gewoon gekookt water en er is ook een verschoonplek aanwezig.

Coffee & Paste

Coffee & Paste is een huiskamer op zich! Een fijne fauteuil is hier perfect om lekker in te kruipen met je baby. In het toilet vind je een handige verschoonplank.

De Vondeltuin

Binnen bij de Vondeltuin staan een paar prima onderuit-zitbanken met kussens. Als er een gezellig deuntje op staat kun je hier heerlijk swingend je baby voeden. Aan De Vondeltuin grenst een grote speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Je koffie of croissant neem je gewoon mee naar de zandbakrand.

Waar voed jij je kindje graag? Laat het vooral even weten in een reactie hieronder zodat andere ouders weten waar ze moeten zijn.