3 Koningsdag tips voor jou en je kids

IMG_4527

De avond voor Koningsdag is aangebroken! Dat betekent dat je ofwel al een bestemming gekozen hebt voor jou en je kinderen óf dat je het echt-nog-niet-weet.
Gelukkig hebben wij drie gouden tips voor een onvergetelijke Koningsdag met je kids.

NDSM Vrijhaven

Amsterdam Noord heeft een vrijmarkt, meer dan 10 podia en vele feesten met diverse muziekstijlen voor jong en oud. Neem vooral je kinderen hier mee naartoe want er worden hier broodjes gebakken met de kinderen en komt straatartiest Pieter Post zijn knakworstenact opvoeren. Natuurlijk zijn er ook grondplaatsen voor de vrijmarkt! Zie de volledige line-up op de website van Noorderlicht.

Bredewegfestival

Amsterdam Oost is ieder jaar weer een topbestemming voor families. Naast de vrijmarkt zijn er straatfeesten, is er een circus en diverse theatervoorstellingen. Laat je kind schminken, speel de typische vrijmarkt spellen of maak een rit in de draaimolen. Bekijk het festivalprogramma op de website.

Het Vondelpark

Amsterdam Zuid kun je eigenlijk niet overslaan met Koningsdag. Het staat hier jaarlijks helemaal in het teken van kinderen. Er wordt hier groots uitgepakt op vrijmarkt, worden hier optredens gegeven, muziek gemaakt, spellen gespeeld. Denk aan ouderwets eieren gooien of de goudvissen race. Ga dus vooral hier wat sfeer proeven met je kroost!

Weet jij al wat je gaat doen? Laat een reactie achter!